top of page

FAQ

Hieronder staan de meestgestelde vragen verzameld om je verder te helpen. Als het antwoord op de vraag die je hebt er niet tussen staat, neem dan alsjeblieft contact met ons op. Ik help je graag.

Zadelmaker Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht, Noord Holland, Zuid Holland, Utrecht

KUNNEN REISKOSTEN WORDEN GEDEELD BIJ MEERDERE CONSULTEN OP ÉÉN LOCATIE?

De reiskosten kunnen gedeeld worden bij meerdere consulten op één locatie op dezelfde dag. Ik streef ernaar om de agenda zo efficiënt mogelijk in te delen, dus wanneer er meerdere consulten op dezelfde locatie kunnen worden gecombineerd worden de reiskosten gedeeld.

Zadelmaker Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht.

IN WELKE REGIO WERK JE?

Ik werk voornamelijk in de regio Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht. Wanneer er een mogelijkheid is om minimaal 4 consulten op dezelfde locatie te plannen buiten deze regio's, dan ben ik zeker bereid om naar andere regio's te komen. Het streven is altijd om jullie zo goed mogelijk van dienst te zijn. Dus, als je interesse hebt en je bevindt je buiten mijn standaard werkgebied, aarzel dan niet om contact op te nemen zodat we kunnen de mogelijkheden bespreken!

Zadelmaker Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht.

MOET IK BETALEN WANNEER IK MIJN AFSPRAAK AFZEG?

Bent u onverhoopt verhinderd? Laat dit dan alstublieft tijdig weten. Ik begrijp dat er soms onvoorziene omstandigheden kunnen zijn. Echter, bij afmelding binnen 24 uur voor de afspraak, zonder geldige reden, ben ik helaas genoodzaakt om de kosten van het consult door te berekenen. Ik vraag om uw begrip voor deze maatregel, omdat het mij helpt om de planning zo efficiënt mogelijk te houden en andere klanten de kans te geven om een afspraak te maken. Als u vragen heeft over het annuleringsbeleid, sta ik altijd klaar om ze te beantwoorden.

bottom of page