top of page

Merken

Connect saddles zadelpasser Noord Holland, Zuid Holland, Utrecht

Connect

Connect Saddles is een relatief jong zadelmerk, die voor maatwerk, comfort en kwaliteit gaat. De zadels worden binnen Europa gemaakt, de lijnen met onze fabriek zijn kort om zo de beste service te kunnen verlenen. Zij hebben jarenlange ervaring met zadelmaken en werken met zeer hoogwaardige producten. Ons doel is om jouw zorgeloos te laten genieten van jouw paard, met een perfect aangemeten zadel. Onze fitters zijn zorgvuldig gekozen, opgeleid en zullen er alles aan doen om jullie als combinatie te laten stralen.

Bliss of London Saddle zadelpasser

Bliss of London

Met de hand gemaakt en met de hoogste kwaliteit afgewerkt. Bij Bliss of London delen ze jouw passie voor paarden en paardensport. Het is hun kennis van de paardenwereld die ze in staat stelt om enkele van 's werelds meest geavanceerde en begeerde Engelse zadels te ontwerpen en te bouwen. Elk Bliss-zadel wordt met de hand gemaakt en met de hand afgewerkt, omdat de hand en het oog van een ambachtsman nooit geëvenaard kunnen worden.

Ze werken nauw samen met een team van zeer ervaren professionals die je zullen begeleiden en adviseren tijdens elke fase van het Bliss-bestelproces, tot dat onvergetelijke moment: het overhandigen van jouw eigen unieke Bliss of London-zadel. Ze staan altijd klaar voor nazorg en garantie in de toekomst.

Ikonic saddle zadelpasser

Ikonic

Het eerste zadel van IKONIC kwam tot stand in 2006 in België. De ambitie van de ontwerper, was een hoogkwalitatief zadel te maken, met een optimaal comfort, dat materialen uit de beste kwaliteit zou koppelen aan een systeem (=verwisselbare zadelboog) waardoor het zadel aangepast zou kunnen worden aan de rug van elk paard, en dit voor een concurrentiële prijs.

Wintec Saddles zadelpasser

Wintec

De verbinding tussen paard en ruiter kan pas begrepen worden wanneer het ervaren is. Het is wat Wintec inspireert om het totale comfort van je paard onder het zadel te realiseren.

Stel je een zadel voor dat je positie kan optimaliseren, je rijden kan verbeteren en je paard totaal comfort en bewegingsvrijheid kan bieden, zowel nu als in de toekomst.

Ontdek wat er mogelijk is met een zadel dat de kracht heeft om je positie, de bewegingsvrijheid van je paard en de aanpasbaarheid in de loop van de tijd te transformeren.

Cavaletti logo, leren zadel

Cavaletti Collection

Hun zadelcollectie bedient verschillende rijstijlen, zodat zowel beginners als ervaren ruiters een mooie en comfortabele pasvorm vinden. Ontworpen door ruiters zelf, bieden de aanpasbare opties gebruikers de mogelijkheid om hun zadels aan te passen aan hun individuele rijvoorkeuren.

Een nadruk op stabiliteit en comfort is duidelijk in hun zadelontwerpen, die allemaal compatibel zijn met een uniek verwisselbaar kopijzer. Dit systeem biedt ruiters zes breedteopties, zodat een goede pasvorm gegarandeerd is voor zowel paard als ruiter gedurende het hele jaar.

Cavaletti Collection gaat verder dan alleen leren opties; hun assortiment zadels en accessoires omvat zowel synthetische als leren keuzes, waardoor hoogwaardig rijden toegankelijk is voor verschillende budgetten en persoonlijke stijlen.

bottom of page