top of page
  • avandermeijdebie

M.D.B. Saddle Fitting - deskundig advies over zadels en meer

Welkom op de blogpagina van M.D.B. Saddle Fitting. Bij mij staat paardenwelzijn op nummer één.
Of je nu een doorgewinterde ruiter bent, een professionele trainer of gewoon een liefhebber van paarden, deze blog is speciaal voor jou ontworpen!

Ik geloof sterk dat een goed passend zadel van essentieel belang is voor de welzijn en prestaties van paard en ruiter.

Twee wekelijks zal er een nieuwe blogpost geplubiceerd worden, waarin verschillende onderwerpen behandeld worden. Deze onderwerpen zullen onder andere in het teken staan van paardenwelzijn, zadels en accessoires.

Hieronder alvast de titels van de komende blogposts:
  • Het belang van een goed passend zadel

  • Tips voor het kiezen van het juiste zadel

  • Hoe hang jij je zadel op?

  • Zadelbomen

Er zal een breed scala aan onderwerpen behandels worden die zowel voor de beginnende ruiter als de ervaren ruiter interessant zullen zijn. Voor de ervaren ruiter kan het weer even een reminder zijn, de basis blijft oh zo belangrijk!

Of u nu opzoek bent naar advies over uw huidige zadel, begrijpen van verschillende vulmaterialen of gewoon op de hoogte wilt blijven van de nieuwste trens, deze blog heeft voor ieder wat wils.

Ik nodig u uit om regelmatig onze blog te bezoeken en u te abbonneren.
Bedankt voor uw interesse in M.D.B. Saddle Fitting! Ik kijk ernaar uit om mijn kennis met u te delen en u te helpen bij het vinden van het perfect zadel voor uw paard. Blijf op de hoogte van onze eerste blogpost en volg ons op social media om nooit een update te missen.

Amanda van der Meij de Bie


12 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page